.
.

Första matchen på över tio år!

Publicerad: 9/5, 2017

Seriepremiär och seger! 2017-05-08

Det var över tio år sedan Gårdskär klev ut på den gröna mattan men igår var det äntligen dags.

Igår blev det en härlig kväll för Gårdskär på bortaplanen Måsberget då vi spelade mot Brynäs 3. Tidigare på dagen hade det snöat men lagom till uppvärmingen kom en stor sol fram på himlen.

Med ett bra publikstöd i ryggen kunde inte Gårdskärs GoIF göra något annat än att kämpa och kriga sig till en seger.

Det blev en bra och jämn match som innehöll det mesta en match kan innehålla. Det delades ut både gula och röda kort. Båda lagen skapade farliga lägen och Gårdskär sköt både i ribban, stolpen och bollen letade sig utanför målramen. Gårdskärsgrabbarna gav inte upp utan backlinjen höll undan bra, Christian Öman gjorde några fina räddningar och han styrde spelet bra. De kämpade för varandra och tillslut i den 76:e matchminuten kom utdelningen, bollen rullade fram till David Ederyd i straffområdet som tryckte till bollen med vänsterfoten och kunde se bollen stryka insidan av stolpen och Gårdskär tog ledningen med 0-1. Slutminuterna blev nervösa och Brynäs 3 fick ett friläge i slutet men missade och Gårdskärsgrabbarna kunde höja armarna i skyn och jubla för en skön och viktig seger som inte hade hänt på över tio år. 

Bra kämpat publiken och laget

På söndag 14 maj kl 15 är det dags för hemmapremiären då vi hoppas att så många som möjligt kommer till Slåttervallen och stöttar ert lag Gårdskärs GoIF.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK