.
.
Mårten Hillbom slänger sig och nickar in bollen.

Mårten Hillbom slänger sig och nickar in bollen.

Spelarna från Gårdskär visade vägen

Publicerad: 28/6, 2016

OJ VILKEN KVÄLL DET BLEV

Det var 10 år sedan Gårdskärs fotbollslag spelade sin sista fotbollsmatch på Slåttervallen i seriesystemet.
På onsdagskvällen hände det igen. Den här gången kom grannlaget Älvkarleby IK på besök med match mot Gävlelaget Helges i en spännande, het och ibland välspelad match. Med runt 130 betalande på läktaren i det härliga solskenet kunde ÄIK till slut dra det längsta strået och vinna med 3-2 efter att två av målen levererats från Gårdskärsbördiga tår. Först Chrille Muhrs frispark från 30 meter där vänstersläggan, precis som i fornstora dar lät mullra och sedan Mårten Hillboms fantastiska nickmål, en bedrift vi sällan kommer att glömma.(se bild). Observera Mårtens mor i bakgrunden som anar nåt stort.


En skön kväll på anrika Slåttervallen som vi bär med oss i våra hjärtan där Christian Muhr med största sannolikhet spelade sin sista match i seriesystemet på den plan han mest nött gräset.

Ett stort tack till publiken, tiil arrangörerna och sist men inte minst ÄIK som så förtjänstfullt flyttade sin match och kom till oss denna afton.
Välkommen åter

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK