.
.

Fotbollssektionen

Sammankallare: David Ederyd

Övriga inom sektionen: Ove Larsson, Håkan Muhr, Thomas "Knacken" Eriksson, Alexander "Ajje" Östlund, Johan Uppman och Alexander Melin, Sebastian "Sebbe" Melin, Maximus Helzenius, Rolf "Roffe" Bejerfjord och Niklas Richter.

Fotbollsprojektet

Projektet med att få ihop ett fotbollslag i Gårdskär pågår för fullt. På ett spelarmöte som var i vintras dök det upp totalt 26 stycken personer som anmälde ett intresse för att spela för Gårdskär säsongen år 2017.

Torsdag 26/1-17 var den första träningen för säsongen då dök det upp 15 stycken spelare som var med och joggade utomhus. Lagets tränare David Ederyd och Niklas Richter presenterade sig för spelarna och förklarade hur upplägget ska se ut de kommande månaderna.

För att spelarna enkelt ska kunna prata med varandra och ta del av information har David skapat en sida på Facebook som är till för spelarna och folk som är involverade inom fotbollen. Sidan finner ni här: https://www.facebook.com/gardskar.fotboll?fref=ts

Spelarna behöver bättre kondition därför kommer det att genomföras ett joggingpass en gång i veckan sedan kommer de även att få träna upp bolltekniken varje söndag inomhus vid Karlholm tio veckor framöver.

Lagets målsättning: Målet är att få igång en verksamhet nere på Slåttervallen igen och få ihop ett lag som känner gemenskap och tycker att det är roligt att spela fotboll för Gårdskär.
-Vi är ett nystartat lag med oprövade kort så varje match blir en utmaning och vi kommer att behöva stå upp för varandra och vi kommer att behöva kämpa oavsett vilket resultat som står på tavlan i halvlek. För om vi verkligen vill kan detta bli en spännande säsong och ett lag som kan utvecklas med åren. /David Ederyd

Fotbollssäsongen 2019

Fotbollssäsongen pågår förfullt och Gårdskärs GoIF ligger i nuläget på en fjärdeplats i tabellen i division 6. Grann"byn" Skutskär ligger på en sjätteplats i tabellen, och Gårdskär vann förresten mot Skutskär med 5-1 på Slåttervallen. 

Vill ni följa laget i erat hjärta är det bara att klicka in på länken här nedanför och för er som har Facebook kan alltid söka efter- och följa Gårdskärs Anslagstavla.

https://gestrikland.svenskfotboll.se/tavling1/information/?scr=table&ftid=78397
 

Spelprogram för säsongen 2017!

Datum: 2017-05-08 Tid: 19.00 Brynäs IF FK 3 – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-05-14 Tid: 15.00 Gårdskär GoIF – Sandvikens IF International

Datum: 2017-05-22 Tid: 19.00 Gårdskär GoIF – Sandvikens AIK FK International

Datum: 2017-05-29 Tid: 19.00 Hedesunda IF 2 – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-06-05 Tid: 19.00 Gårdskär GoIF – Hofors AIF 3

Datum: 2017-06-10 Tid: 17.00 Älvkarleby IK 2 – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-06-19 Tid: 19.00 Gårdskär GoIF – Skutskärs IF FK 2

Datum: 2017-06-26 Tid: 19.00 Skutskärs IF FK 2 – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-08-12 Tid: 15.00 Gårdskär GoIF – Älvkarleby IK 2

Datum: 2017-08-20 Tid: 17.30 Hofors AIF 3 – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-08-28 Tid: 19.00 Gårdskär GoIF – Hedesunda IF 2

Datum: 2017-09-04 Tid: 19.00 Sandvikens AIK FK International – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-09-11 Tid: 19.00 Sandvikens IF International – Gårdskär GoIF

Datum: 2017-09-18 Tid: 17.30 Gårdskär GoIF – Brynäs IF FK 3

Möte 2016-10-12

Imorgon onsdag har fotbollssektionen möte. Under mötet kommer sektionen gå igenom bland annat en kommande budget för år 2017.

Väl mött

Fotbollssektionens verksamhetsberättelse 2015

Fotbollssektionen har under året klippt gräset på fotbollsplanen och hockeyplanen nere vid Slåttervallen. Fotbollsplanen har används minst engång i veckan från maj till september av spontanidrottande ungdomar och vuxna som har spelat fotboll, som mest var de över tjugo stycken som kom ner och lirade. Det genomfördes även under sommaren agility tävlingar på fotbollsplanen.

En lyckad Veterancup 2015!
Det blev en lyckad Veterancup. Det var över 200 betalande gäster som kom och tittade på denna härliga cup som Karlholm tyvärr vann i år igen. Nu har Karlholm vunnit två år i rad så vi får se i år om det blir tredje gången gillt eller om Gårdskär kan rycka upp sig och vinna. Vi sålde två lottringar och självklart tennisbollar till bollkastningen. Vi hade kaffeladan, kiosken öppen och utanför kiosken serverades nystekta hamburgare. Chokladhjulet och kast på clowner var populärt bland den yngre publiken. På kvällen spelade dansbandet Holmssons och grillad fläskkarré med potatissallad serverades.

Väl mött 2016 //Gårdskärs Fotbollssektion

Fotbollssektionens verksamhetsberättelse 2016

Fotbollssektionen har under året klippt fotbollsplanen, målat och snyggat till avbytarbåsen, arrangerat en fotbollsmatch och i vanlig ordning styrt upp Veterancupen. Fotbollsplanen har används minst engång i veckan från maj till oktober av spontanidrottande ungdomar och vuxna som har spelat fotboll, som mest kom det ner tjugosex stycken och lirade. Det har även genomförts agility tävlingar på fotbollsplanen.

Jubileumsmatchen
Det var 10 år sedan Gårdskärs fotbollslag spelade sin sista fotbollsmatch på Slåttervallen i seriesystemet. Därför bjöd fotbollssektionen in Älvkarleby IK som hade tre ”Gårdskärsspelare” i laget. Det blev en lyckad tillställning med ca 140 personer som kom ner till Slåttervallen denna kväll och fick se Älvkarleby vinna med 3-2 mot Helges IF och självklart levererades två av Älvkarlebys mål från Gårdskärsbördiga tår och panna. Först Christian ”Chrille” Muhrs frispark från 30 meter där vänstersläggan, precis som i fornstora dar lät mullra och sedan Mårten Hillboms fantastiska nickmål, en bedrift vi sällan kommer att glömma.

Veterancupen 2016

Några kraftiga regnskurar i kombination med åska kunde inte hindra att stämningen var på topp vid Slåttervallen i Gårdskär när det spelades veteranfotboll för trettiotredje året i rad. Ärrade veteraner från, Gårdskär, Karlholm, Älvkarleby och Skutskär möttes i matcher med speltid om två gånger femton minuter. Det blev ett dramatiskt avgörande där Skutskär till sist stod som vinnare efter att ha avgjort på straffar mot Karlholm. Fotbollssektionen inom Gårdskärs GIF som arrangerar den här populära tillställningen delade ut pris till lagens oldboys som var, Östen Sundberg, Karlholm, Håkan Muhr, Gårdskär, Hannu Kiviharju, Skutskär och Jan " Lillis " Andersson Älvkarleby. Rättskipare var som vanligt, Lars Dolk från Gävle. Under kvällen dansade man till Holmssons orkester från Gävle samt smakade och avnjöt mat som tillagats av Ove och Yvonne Karlsson.

Möte

Fotbollssektionen har möte och arbetsdag tisdag 17 maj kl 18 nere vid Slåttervallen.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK